Verkiezingen 2018

Het Spoorwegpensioenfonds organiseert tussen 12 en 30 maart 2018 weer verkiezingen voor het verantwoordingsorgaan dat per 1 juli 2018 van start gaat. 
Vakorganisaties kunnen kandidaten voor het verantwoordingsorganen kandidaat stellen met het indienen van een lijst. Ook voor individuele deelnemers is het mogelijk zich als vrije kandidaat verkiesbaar te stellen voor het verantwoordingsorgaan. Voorwaarde is wel dat zij 30 handtekeningen verzamelen van deelnemers die hun kandidatuur ondersteunen. Uiterlijk 22 december 2017 kunnen kandidaten zich aanmelden. Voor deelnemers en gepensioneerden die zich namens een vakorganisatie kandidaat willen stellen kan de aanmeldprocedure anders zijn. In dat geval is het advies om contact op te nemen met deze vakorganisatie. 

Meer informatie volgt uiterlijk 2 oktober
Uiterlijk 2 oktober wordt hier informatie geplaatst over de verkiezingen, zoals het profiel waarover een kandidaat moet beschikken en meer informatie over de kandidaatstelling. Dit najaar worden deelnemers en gepensioneerden door het Spoorwegpensioenfonds geïnformeerd, over de verkiezingen en de mogelijkheid om zichzelf kandidaat te stellen, via de magazines Traject en Traject+.

Heeft u op dit moment andere vragen over de verkiezingen of de voorlichtingscampagne rondom de verkiezingen? Neemt u dan contact op via verkiezingen@spoorwegpensioenfonds.nl.

 

 

 

Bekijk de video Bestuur en toezicht over uw pensioen.

 Vraag het Annemiek

 Contact

> Neem contact met ons op
> Volg ons via:
    Volg het Spoorwegpensioenfonds op facebook  

 Vraag het Annemiek