Contact

Het Spoorwegpensioenfonds vindt het belangrijk dat alle informatie op deze site helder is. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij SPF Beheer. SPF Beheer verzorgt de uitvoering van de pensioenregeling en beheert het vermogen van het Spoorwegpensioenfonds.

MijnSPF
Op MijnSPF vindt u persoonlijke pensioeninformatie en de pensioenplanner bij elkaar. Zo kunt u zelf op ieder moment dat u wilt over uw eigen pensioengegevens beschikken en de antwoorden op veelgestelde vragen vinden. Inloggen doet u gemakkelijk met uw DigiD. 

Bouwt u pensioen op en wilt u contact? Kijk dan hier.
Bent u met pensioen en wilt u contact? Kijk dan hier.
Bent u werkgever en wilt u contact? Kijk dan hier.
Bent u pers en wilt u contact? Kijk dan hier.

Bezoekadres SPF Beheer
Arthur van Schendelstraat 850
3511 ML Utrecht

Plan uw route via Google maps of via 9292. Houd er rekening mee dat routes tijdens de bouw van het Stationsgebied kunnen wijzigen.

Parkeerplaatsen met oplaadpunt voor elektrische auto
SPF Beheer beschikt over twee bezoekersparkeerplaatsen met een laadstation voor een elektrische auto. Als gast kunt u gebruik maken van het oplaadpunt. Geef dit dan voorafgaand aan uw bezoek aan ons door aub.

Postadres SPF Beheer
Postbus 2030
3500 GA Utrecht

Telefoonnummer: (030) 232 91 11 (van 9.00 tot 17.00 uur)
E-mailadres: info@spfbeheer.nl
Mailt u ons vanaf een e-mailadres van de internetprovider Ziggo/UPC, @home of Quicknet? Dan worden onze antwoordmails helaas niet altijd goed bij u afgeleverd. Wij adviseren u een alternatief e-mailadres (zoals bijvoorbeeld uw Gmail) te gebruiken of om ons te bellen. 

Fax: (030) 232 91 12
Website: www.spfbeheer.nl

Het Spoorwegpensioenfonds en social media

 Vraag het Annemiek

 Contact

> Neem contact met ons op
> Volg ons via:
    Volg het Spoorwegpensioenfonds op facebook  

 Vraag het Annemiek